V-Tac 50W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 84lm/w

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 50W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 84lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Læs mere..

 • Neutral
 • Kold
 • Ikke dæmpbar
Tilbuddet udløber snart:

DKK 405,60

inkl. moms

DKK 507,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar gadelampe med høj lyskvalitet

Den V-Tac 50W LED gadelampe er designet til at give en effektiv og pålidelig belysning til udendørsområder. Med en effekt på 50W producerer denne lampe en imponerende lysstyrke på 4200 lumens. Dette sikrer en kraftig og jævn belysning af det omkringliggende område. Med en spredningsvinkel på 110 grader distribueres lyset ensartet, hvilket sikrer en optimal belysning.

Denne gadelampe er udstyret med Samsung LED-chip, hvilket garanterer en høj lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer denne lampe et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne lampe til offentlige gadebelysningsprojekter eller i private omgivelser, vil du nyde godt af den høje lyskvalitet, der opfylder de fleste behov.

En af fordelene ved LED-belysning er den lange levetid, og denne V-Tac gadelampe er ingen undtagelse. Med brug af LED af høj kvalitet kan denne lampe forventes at have en levetid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af den kraftige belysning i lang tid uden at skulle bekymre dig om behov for udskiftning.

Denne gadelampe har også en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om valg og udskiftning af pærer. Du får alt hvad du behøver i én kompakt enhed.

Vælg den rette kulør for dine behov

Med denne V-Tac gadelampe har du mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører: neutral hvid og kold hvid.

Neutral hvid er ideel til områder, hvor en naturlig belysning er ønsket. Dette lys har ingen blå eller gule toner og lader de belyste genstande fremstå helt naturlige. Det skaber også et effektivt arbejdsmiljø, hvor objekter kan ses tydeligt.

Kold hvid er populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Dette lys har et tydeligt blåligt skær, der kan skabe en kold og indbydende atmosfære, hvor det er ønsket.

Specifikationer:

 • Effekt: 50W
 • Lysstyrke: 4200 lumens
 • Spredningsvinkel: 110 grader
 • RA-værdi: 80-85
 • LED-chip: Samsung
 • Levetid: op til 30.000 timer
 • Kulørmuligheder: Neutral hvid og Kold hvid (6400K)
 • Dimensioner: 396 x 170 x 88 mm
 • Hulstørrelse: 60 mm
 • IP-klasse: IP65
 • Garanti: 3 års producentgaranti

Denne V-Tac 50W LED gadelampe er den ideelle løsning til at oplyse udendørsområder med sin høje lyskvalitet, lang levetid og optimale belysningsegenskaber. Vælg den rette kulør og nyd godt af en pålidelig og effektiv belysning i mange år fremover.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 170 mm.
Bredde 396 mm.
Dybde 88 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spændingsinterval AC:200-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.