LEDlife LUX2 LED spotpære
3W, dæmpbar, 12V, MR16 / GU5.3

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife LUX2 LED spotpære - 3W, dæmpbar, 12V, MR16 / GU5.3 ledlife Udvid

 12V AC/DC.

God linse der giver en perfekt spredning.

Passer til MR16 sokkel og loftspot/downlight.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 28,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 10-12 dage


LEDlife LUX2 LED spotpære, 3W, dæmpbar, 12V, MR16 / GU5.3

LEDlife LUX2 er en energieffektiv LED spotpære med et elegant design og mange praktiske funktioner. Med sine kun 3W erstatter den nemt en traditionel spotpære på 35W. Pæren har en MR16 / GU5.3 fatning, som gør den nem at installere i mange forskellige lamper.

En af de store fordele ved LEDlife LUX2 er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Brug den fulde lysstyrke, når du har brug for et klart og skarpt lys, eller dæmp lyset for at skabe en hyggelig og afslappende stemning.

Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredning på 60 grader giver LEDlife LUX2 et behageligt og jævnt lys i hele rummet. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises naturligt og ægte. Du får dermed et lys, der fremhæver alle små detaljer og skaber en behagelig atmosfære.

LEDlife LUX2 er designet til at have lang og sikker drift. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan pæren holde op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Dette sikres også af den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling, der er indbygget i pæren. Du kan derfor forvente en lang levetid for hele produktet.

Den varme hvide kulør på lyset (2800K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i stuen, soveværelset eller andre rum, hvor afslapning er vigtig. Med LEDlife LUX2 kan du nyde det varme lys og skabe en behagelig atmosfære i dit hjem.

LEDlife LUX2 har kompakte dimensioner på 50 x Ø50 mm, som gør den egnet til mange forskellige lamper og armaturer. Den er nem at installere og kan bruges både i private hjem og i kommercielle miljøer som restauranter, hoteller eller butikker.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2800K
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Højde 50 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 35W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.