V-Tac 3,6W/m stænktæt LED strip
5m, IP65, 60 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3,6W/m stænktæt LED strip - 5m, IP65, 60 LED pr. meter v-tac Udvid

Pris for 5 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres. 


Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 4,8w /meter
Ved 1 meter strip: 3,5w / meter
Ved 5 meter strip: 1,9w / meter

Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie på 12V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 118,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det 3,6W/m stænktætte LED strip fra V-Tac er et kvalitetsprodukt, der giver effektiv belysning med mulighed for dæmpning. Med en længde på 5 meter er dette LED strip ideelt til forskellige belysningsbehov.

Produktet er nemt tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør det sikkert og energieffektivt. Med en lysstyrke på 400 lumens/meter og en spredning på 120 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt for belysning af forskellige områder.

Dette LED strip er designet med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at det naturlige lys flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er til brug i hjemmet, på kontoret eller andre steder, opfylder lyskvaliteten de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Produktet er tilgængeligt i to kulører, du kan vælge mellem: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære med sit varme lys, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid giver et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner. Med denne kulør fremstår belyste emner helt naturlige.

Med dimensioner på 8 mm er dette LED strip kompakt og nemt at installere. Det er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør det velegnet til både indendørs og udendørs applikationer.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum

Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)
- Vandtæt startstik til LED strip - 8mm, enkeltfarvet, IP68, 5V-24V
- Vandtæt samler til LED strip - 8mm, enkeltfarvet, IP68, 5V-24V
- Vandtæt samler med ledning til LED strip - 8mm, enkeltfarvet, IP68, 5V-24V

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3,6W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.