V-Tac 8W/m LED strip
5m, 60 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W/m LED strip - 5m, 60 LED pr. meter v-tac Udvid

Pris for 5 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 11W /meter
Ved 1 meter strip: 8W / meter
Ved 5 meter strip: 5W / meter


Vi anbefaler max 10 meter i serie på 12V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 91,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 8W/m LED strip, 5m, 60 LED pr. meter

Data om produktet:

8W/meter LED Strip.

Tilsluttes til 12V forsyning

Denne LED strip fra V-Tac tilbyder en lysstyrke på 800 lumens pr. meter. Det betyder, at du kan forvente et klart og klart lys, der fylder rummet med en behagelig belysning. Med en spredning på 120 grader sikrer stripens konstruktion en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at der ikke er nogen mørke pletter eller blændende områder i det rum, hvor det bruges.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne LED strip en høj lyskvalitet. Dette betyder, at farverne vil se flotte og ægte ud under belysningen, da lyset viser dem på en naturlig måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov, hvad enten det er til indendørs brug i hjemmet, kontoret eller butikken.

Kan dæmpes

En praktisk funktion ved denne LED strip er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter behov og skabe den ønskede atmosfære eller arbejdsmiljø.

Kulør på lyset

Denne LED strip kommer i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Med varm hvid belysning kan du skabe en behagelig og afslappende atmosfære i rummet. Dette varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til stunder af afslapning og hygge.

Neutral kulør - Med neutral hvid belysning får du det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at objekter belyses på en naturlig måde, og farverne vises korrekt.

Dimensioner: 8 mm

IP20 - Denne LED strip er ikke modstandsdygtig over for vand og skal derfor bruges i tørre områder som f.eks. indendørs rum.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 8 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.