V-Tac 4W LED pære
P45, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED pære - P45, E14 v-tac Udvid

Flot lille E14 LED pære, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse og slanke sokkel.

En billig pære i god kvalitet.

Formfaktor: P45.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 9,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

4W LED pæren fra V-Tac er designet til at erstatte en traditionel 30W pære og er ideel til brug i små lamper og væglamper. Den har en E14 lille fatning og tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Lysstyrke og spredning

LED pæren har en lysstyrke på 320 lumens, som er tilstrækkelig til at give et klart og behageligt lys i små rum. Den har også en retningsbestemt spredning på 180 grader, hvilket betyder at lyset spreder sig bredt og jævnt i alle retninger.

Lyskvalitet

V-Tac 4W LED pæren har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med denne pære kan du være sikker på, at farverne i dit hjem eller arbejdsområde vises korrekt og levende.

Kulør på lyset

Denne LED pære fås kun i varm hvid (2700K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner

LED pæren har følgende dimensioner: 78mm i længden og 46mm i diameter. Dette gør den kompakt og ideel til brug i små lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4500K
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 78 mm.
Diameter 46 mm.
Materiale PVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.