V-Tac 18W LED pære
Samsung LED chip, A80, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED pære - Samsung LED chip, A80, E27 samsung Udvid

Kraftig 18W pære med Samsung LED chip.
5 års producentgaranti.
Form: A80
Højde: 13,5 cm.

Diameter: 8 cm.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 63,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

18W LED pære med E27 stor fatning. Denne kraftfulde LED pære fra V-Tac er perfekt til forskellige belysningsbehov. Den kan tilsluttes til en 230V strømforsyning og har en stor fatning, der gør den let at installere.

Lysstyrke: Pæren har en imponerende lysstyrke på 2000 lumens, hvilket betyder, at den afgiver en stærk og intens belysning. Derudover har den en høj spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvalitet: Pæren har en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger denne pære i hjemmet eller på arbejdspladsen, vil du opleve en tilfredsstillende belysning.

Samsung LED chip og 5 års producentgaranti: Denne LED pære er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer en pålidelig og langvarig drift. V-Tac tilbyder også en 5 års producentgaranti, der bekræfter deres tillid til produktets kvalitet og levetid.

Lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan denne pære holde op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Dette betyder, at du kan nyde godt af dette produkt i lang tid. Desuden er pæren udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden.

Kulør på lyset:

Pæren fås i varm hvid (3000K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig og indbydende stemning i rummet.

Dimensioner:

Pærens dimensioner er 135 x Ø80 mm, hvilket gør den let at bruge og installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 135 mm.
Diameter 80 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.