V-Tac 12W LED spot
GU10 AR111

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED spot - GU10 AR111 v-tac Udvid

Denne LED spot har en bred spredning på 40 grader og er nem at bruge med GU10 fatning. Har standard diameter på 111mm

Vær dog opmærksom på at den kræver 230V direkte strøm, og eventuel forkobling skal udkobles for korrekt brug.
Gør din belysning mere effektiv og skift til V-Tac 12W LED spot - GU10 AR111 i dag!

  • Energieffektiv erstatning for en 70W traditionel pære
  • Bred spredning på 40 grader for optimal belysning
  • Nem at bruge med GU10 fatning
  • Standard diameter på 111mm passer i lamper til AR111
  • Kræver 230V direkte strøm, eventuel forkobling skal udkobles

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

DKK 259,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


12W LED spot GU10 AR111

12W LED spotlampen med GU10 fatning er et energieffektivt alternativ til traditionelle 60W lyskilder. Den er nem at installere, idet den blot tilsluttes til en 230V strømforsyning.

Lysstyrke og fokuseret lys

Med en lysstyrke på 650 lumens og et fokuseret lys på 40 grader, er dette spotlys ideelt for at skabe et kontrolleret og præcist lys. Det gør det velegnet til både almindelig belysning og til at fremhæve specifikke områder eller objekter.

Høj lyskvalitet

Spotlampen har en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov for belysning.

Vælg mellem dæmpbar og ikke-dæmpbar

Spotlampen fås både i en dæmpbar og en ikke-dæmpbar udgave, så du kan tilpasse lysstyrken efter behov. Dæmpbar version giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære og variation i belysningen.

Kulør på lyset

Spotlampen fås i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til hyggelige rum som stuer og soveværelser. Neutral kulør er ideel til arbejdsmiljøer, hvor belysningen er vigtig for produktivitet og fokus. Det giver optimalt lys uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige.

Dimensioner

Spotlampen måler 91 mm i længde og har en diameter på 111 mm, hvilket gør den let at integrere i forskellige belysningsinstallationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 650 lumens
Spredning 40 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 91 mm.
Diameter 111 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 200-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.