5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Spectrum Spectrum

New product

Denne 5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er konstrueret til at give en lysstyrke på 560 lumens og en høj spredning på 220 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Farverne vises ægte og flot på grund af den høje lyskvalitet, som er på 80-85 RA, hvilket er tilstrækkeligt til langt de flestes behov. Pæren er dæmpbar via Smart Home, men kan ikke dæmpes via en vægdæmper.

Den har dimensioner på 105 x Ø60 mm og er IP20-ikke modstandsdygtig over for vand.

Den er kompatibel med 230V.

Læs mere..

 • CCT (Varm til Kold Hvid)
 • Via Smart Home

DKK 53,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Vigtige data om produktet:

 • Produkt navn: 5W Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27
 • 5W med E27 stor fatning: Pæren har en effekt på 5 watt og er designet til at passe i en E27 fatning, hvilket gør den nem at installere i de fleste hjem.
 • Tilsluttes til 230V forsyning: Produktet tilsluttes den almindelige 230V forsyning, hvilket gør det nemt at implementere i eksisterende installationer.
 • Lysstyrke på 560 lumens: LED-pæren har en lysstyrke på 560 lumens, hvilket giver et klart og behageligt lys i rummet.
 • Høj spredning på 220 grader: Pæren har en høj spredning på 220 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt i rummet uden at skabe irriterende skygger eller blænding.
 • Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt.
 • Dæmpbar via Smart Home: LED-pæren kan dæmpes via kompatible Smart Home-styringer, så du kan justere lysstyrken efter behov.
 • Dimensioner: Pæren har dimensionerne 105 x Ø60 mm, hvilket gør den kompakt og let at håndtere.
 • IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand: Pæren har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er beskyttet mod vand og derfor kun bør bruges indendørs.

Denne Smart Home LED-pære er designet til at give dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Med kompatibilitet til Google Home, Alexa og smartphones kan du nemt styre pæren via stemmekommandoer eller din smartphone. Pæren har en effekt på 5 watt og passer i en E27 stor fatning, hvilket gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer.

Pæren har en lysstyrke på 560 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys i rummet. Den høje spredning på 220 grader sikrer en jævn fordeling af lyset uden irriterende skygger eller blænding. Lyskvaliteten er også i top, med en RA værdi på 80-85, der sikrer, at alle farver vises flot og ægte.

En af de store fordele ved denne LED-pære er muligheden for at dæmpe lyset via Smart Home. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov og skabe den rette atmosfære i rummet. Bemærk dog, at pæren ikke kan dæmpes via en traditionel vægdæmper.

Med sine kompakte dimensioner på 105 x Ø60 mm passer pæren nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20 klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun anvendes indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Dæmpbar Ja, Smart Home
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 220 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 105 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.