5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Spectrum Spectrum

New product

Denne 5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er konstrueret til at give en lysstyrke på 560 lumens og en høj spredning på 220 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Farverne vises ægte og flot på grund af den høje lyskvalitet, som er på 80-85 RA, hvilket er tilstrækkeligt til langt de flestes behov. Pæren er dæmpbar via Smart Home, men kan ikke dæmpes via en vægdæmper.

Den har dimensioner på 105 x Ø60 mm og er IP20-ikke modstandsdygtig over for vand.

Den er kompatibel med 230V.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

DKK 53,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


5W Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Denne Smart Home LED pære er en fremragende løsning til at opgradere dit hjem til et smart hjem. Med et energiforbrug på kun 5W og en E27 stor fatning er den let at installere og bruge.

Pæren tilsluttes til almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i dit eksisterende elsystem. Med en lysstyrke på 560 lumens og en bred spredning på 220 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet.

Det mest imponerende ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 er lyset naturligt og viser alle farver flot og ægte. Uanset om du ønsker en varm atmosfære eller nøjagtig farvegengivelse, vil denne pære opfylde dine behov.

Pæren kan dæmpes via Smart Home, så du kan justere lysintensiteten efter dit humør eller behov. Vær dog opmærksom på, at den ikke kan dæmpes via en traditionel vægdæmper.

Med dimensionerne 105 x Ø60 mm passer denne LED pære nemt ind i f.eks. loftslamper eller bordlamper. Den har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Så sørg for at placere den i tørre områder.

Denne 5W Smart Home LED pære er kompatibel med populære smart home-systemer som Tuya og Smart Life, og den fungerer også problemfrit med stemmekontrolenheder som Google Home og Alexa. Du kan også styre den via din smartphone for at opnå endnu mere bekvemmelighed i dit daglige liv.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Dæmpbar Ja, Smart Home
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 220 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 105 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.