V-Tac 15W LED spot
12V, G53 AR111

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W LED spot - 12V, G53 AR111 v-tac Udvid

Kraftig AR111 G53 LED pære.

Pæren skal tilsluttes til 12V.

Fokuseret lys på 40 grader - perfekt til udstillinger og lignende, hvor der skal fokuseres på hylder / varer.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 214,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


15W LED spot, 12V, G53 AR111

Dette 15W LED spot er det ideelle valg, hvis du ønsker at erstatte en 75W halogen pære. Med GX53 fatning er det nemt at installere og tilslutte til en 12V forsyning.

Med en lysstyrke på 780 lumens og et fokuseret lys på 40 grader, er dette spot designet til at give dig et kontrolleret lys. Du kan derfor være sikker på, at lyset bliver rettet præcist der, hvor du ønsker det.

Derudover kan du også forvente en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Med denne værdi kan du være sikker på, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger lyset til at arbejde, læse eller bare for at skabe en hyggelig atmosfære, vil denne LED spot opfylde dine behov.

For at imødekomme forskellige præferencer og anvendelser kan du vælge mellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid er perfekt til hyggelige omgivelser, hvor man ønsker en afstressende atmosfære. Det skaber et varmt og behageligt lys, som er ideelt til afslapning og hygge. På den anden side kan neutral hvid være det bedste valg, hvis du har brug for effektiv belysning til arbejde eller læsning. Med et naturligt og blåt- og gul-toneløst lys kan denne kulør hjælpe dig med at skabe det perfekte arbejdsmiljø.

LED-spottens dimensioner er 85 x Ø111 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige rum og lamper. Du kan være sikker på, at denne LED-spot vil give dig den belysning, du har brug for, samtidig med at den er energieffektiv og holdbar.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Lysstyrke 780 lumens
Spredning 40 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning GX53
Højde 85 mm.
Diameter 111 mm.
Materiale PVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Erstat 75W
Spænding 12V
Spændingsinterval 100-130V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.