Spectrum 11W LED spot
Hvid, 12V, G53, AR111

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 78,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Data om produktet:

Effekt: 11W

Sokkel: G53

Tilslutning: 12V

Lysstyrke: 780 lumens

Lysvinkel: 20 grader

RA værdi: 80-85

Kulør på lyset:

Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner:

111 x 69 mm

Dette Spectrum 11W LED spot er ideelt til brug i forskellige belysningsapplikationer, hvor et fokuseret og kontrolleret lys er nødvendigt. Med sin høje lysstyrke på 780 lumens og en lysvinkel på 20 grader, sikrer denne spot en god belysning af specifikke områder.

Denne LED spot har en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser farverne ægte. Uanset om det er til hjemmet eller kontoret, så er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Med mulighed for at vælge mellem varm hvid og neutral hvid kulør, kan du skabe den ønskede atmosfære og belysning i rummet. Varm hvid skaber en hyggelig stemning, mens neutral hvid er ideel til effektivt arbejde uden farvestik i lyset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 780 lumens
Spredning 20 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning G53
Bredde 111 mm.
Dybde 69 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.