V-Tac 4,5W LED spot
230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,5W LED spot - 230V, GU10 v-tac Udvid

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne V-Tac 4,5W LED spot er designet til at erstatte en traditionel 35W spotlampe. Med dens GU10 fatning kan den let tilsluttes til en 230V strømforsyning. Denne LED spot er velegnet til både indendørs og udendørs belysning.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 400 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer denne LED spot en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du får et godt og klart lys, der lyser op i hele rummet.

Høj lyskvalitet

Denne LED spot har en høj lyskvalitet med en RA (Colour Rendering Index) værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises ægte og naturlige. Uanset om du bruger denne spot til at belyse et arbejdsområde eller til at skabe en hyggelig atmosfære, kan du være sikker på, at den leverer et flot og klart lys.

Kulør på lyset

Denne LED spot fås i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, som er ideel til f.eks. stue eller soveværelse. Neutral hvid giver et klart og effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår naturlige og uden farvetoner.

Dimensioner

Denne 4,5W LED spot har dimensionerne 56,5 x Ø50 mm. Den er kompakt og nem at montere i forskellige lampe- og belysningssystemer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde56,5 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug4,5W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.