V-Tac 4,5W LED spot
230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,5W LED spot - 230V, GU10 v-tac Udvid

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 4,5W LED-spot med GU10 fatning er en energibesparende og højtydende lyskilde, der erstatter traditionelle 35W pærer. Dette gør den ideel til brug i både private og kommercielle rum, hvor energieffektivitet og lysstyrke er vigtige faktorer.

Med en effekt på blot 4,5W, tilsluttes denne LED-spot nemt til en standard 230V strømforsyning. Dens lavere energiforbrug betyder, at den ikke kun hjælper med at reducere elregningen, men også bidrager til en lavere miljøpåvirkning.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredningsvinkel på 100 grader sikrer V-Tac 4,5W LED-spot en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette giver en behagelig belysning, der ikke skaber blænding eller skygger. Den høje lyskvalitet, målt med en RA-værdi på 80-85, sikrer desuden, at alle farver vises korrekt og naturligt under belysningen. Dette gør den egnet til de fleste behov og anvendelsesområder.

Med hensyn til kulør kan du vælge mellem to forskellige: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme hvide kulør skaber en afslappende atmosfære, der er perfekt til hyggelige opholdsrum. Det bløde og varme lys hjælper med at skabe en behagelig stemning og afstressende miljø. Den neutrale hvide kulør er derimod ideel til arbejdsområder, hvor effektivitet og nøjagtig farvegengivelse er afgørende. Dette lys har ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at alle belyste genstande fremstår naturlige og uden forvrængning af farver.

Vægt og størrelse er også vigtige faktorer at overveje. Med dimensioner på 56,5 x Ø50 mm er denne LED-spot kompakt og nem at installere i forskellige armaturer. Den lette vægt gør den også ideel til at blive placeret i loftslamper eller spots, hvor stabil montering er afgørende.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 56,5 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Erstat 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.