Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 7W 806LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10994-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 er en energieffektiv og stilfuld lyskilde til dit hjem. Med en effekt på 7W og tilslutning til 230V forsyning, leverer denne pære lysstyrke på 806 lumens. Med en høj spredning på 360 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

En vigtig faktor ved valg af en lyskilde er lyskvaliteten, og denne pære imponerer. Den har en RA værdi (farvegengivelsesindeks) på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du har brug for belysning til arbejde, læsning eller bare hygge, vil denne pære opfylde dine behov.

Med en farvetemperatur på 2700K, producerer denne pære et varmt og behageligt lys, der skaber en indbydende atmosfære i rummet. Den klare glasdesign giver også en moderne og stilfuld æstetik til din lampe eller armatur.

En anden fordel ved denne pære er dens lang levetid. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer, behøver du ikke bekymre dig om at udskifte den ofte.

Samlet set er denne Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 et fremragende valg til belysning i dit hjem. Den kombinerer energieffektivitet med høj lyskvalitet og stilfuldt design. Uanset om du bruger den til at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller til at arbejde i kontoret, vil denne pære opfylde dine behov og skabe et behageligt lys i rummet.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".