Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W 1055LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

10997-0

New product

DKK 41,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Tilslutning: Produktet tilsluttes til 230V forsyning og kan let installeres i eksisterende lamper og armaturer med en E27 fatning.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 1055 lumens er Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W i stand til at levere en kraftig belysning. Dette gør den velegnet til både generel belysning og til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Spredning: Pæren har en bred spredning på 360 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i hele rummet. Dette sikrer en optimal belysning uden skygger eller mørke områder.

Lyskvalitet: Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den leverer en høj kvalitet af lys. Med denne høje lyskvalitet er pæren i stand til at vise alle farver flot og ægte. Du kan derfor forvente et naturligt lys, der bringer dine omgivelser til live.

Behov: Denne Nordlux pære er designet til at imødekomme langt de flestes behov. Uanset om du har brug for belysning til dit hjem, kontor eller virksomhed, vil denne pære kunne opfylde dine belysningskrav.

Klar udseende: Pæren har en klar overflade, der giver et tidløst og stilrent udseende. Dette gør den velegnet til forskellige indretningsstile og rum.

Energibesparelse: Med et effektforbrug på blot 8,2W er denne pære energieffektiv og vil medvirke til at reducere dit energiforbrug og dermed også dine elomkostninger.

Lang levetid: Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W har en forventet levetid på op til 15.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af pærens høje kvalitet og lys i mange år, uden at skulle skifte den ud.

Nem at bruge: Denne pære er let at installere og kan bruges med det samme efter tilslutning. Der er derfor ingen grund til at bekymre sig om komplicerede indstillinger eller opsætninger.

Miljøvenlig: Ved at vælge en LED-pære som Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W er du med til at skåne miljøet. LED-teknologi er kendt for at være energieffektiv og har derfor et lavt CO2-aftryk.

Opgrader dit hjem eller arbejdsplads med Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W og nyd godt af dens kraftige belysning, lange levetid, høje lyskvalitet og energieffektive egenskaber.

Lyset
Lysstyrke 1055 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".