Nordlux Pære E27 FILAMENT A70 12W 1521LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11001-0

New product

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Pære E27 FILAMENT A70 12W 1521LM 2700K, Hvid

Denne Nordlux pære er en E27 FILAMENT pære med et forbrug på 11W. Den kan tilsluttes til en 230V forsyning. Pæren har en lysstyrke på imponerende 1521 lumens og en bred spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

En af de vigtigste egenskaber ved denne pære er dens høje lyskvalitet, som præsenteres ved en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de fleste behov og vil skabe en behagelig belysning i ethvert rum.

Denne pære har en farvetemperatur på 2700K, hvilket betyder, at den har en varm hvid farve. Dette giver en hyggelig atmosfære i rummet og er ideelt til almindelig belysning i stuen, soveværelset eller spisestuen. Pæren har desuden en effekt på 12W.

Med Nordlux pæren kan du være sikker på at få en energieffektiv belysning, da den har en lavt energiforbrug samtidig med at den leverer en høj lysstyrke. Dette gør den til et økonomisk valg, da den har lang levetid og hjælper dig med at spare på energiregningen.

Med dens klassiske filament design og dens hvide farve vil denne pære passe perfekt til ethvert interiør. Den kan bruges i åbne armaturer eller flotte pendler for at tilføje et dekorativt touch til rummet.

Samlet set giver Nordlux Pære E27 FILAMENT A70 12W 1521LM 2700K, Hvid en høj kvalitet lysoplevelse med en jævn fordeling af lys og ægte farver. Den er et ideelt valg til enhver indendørs belysningsanvendelse og vil sikre, at dit rum er optimalt oplyst med et flot og behageligt lys.

Lyset
Lysstyrke 1521 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".