Nordlux Pære E27 SMD G45 335W 215LM 2400K, Gul

Nordlux Nordlux

11022-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv belysning med Nordlux Pære E27 SMD G45

Nordlux Pære E27 SMD G45 er en ideel pære til at opnå en behagelig belysning i dit hjem. Denne pære har en effekt på 3.5W, hvilket gør den energieffektiv og budgetvenlig. Den kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere.

Med en lysstyrke på 225 lumens er denne pære i stand til at levere tilstrækkelig belysning til mange forskellige formål. Uanset om det er at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller at give klart lys til at læse eller arbejde, vil denne pære opfylde dine behov.

Det mest bemærkelsesværdige træk ved Nordlux Pære E27 SMD G45 er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer denne pære, at alle farver vises flot og ægte. Dette betyder, at dine møbler, malerier og andre genstande vil se spektakulære ud under denne pæres lys.

Uanset om du bruger denne pære i dit hjem, på kontoret eller i en detailbutik, vil den opfylde dine belysningsbehov med sin høje lyskvalitet og behagelige belysning.

Lyset
Lysstyrke225 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3.5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".