1W LED kertepære
C35, kultråd, matteret glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

Den lille ærme på pærens fatning gør det nemt at skifte til en anden type pære, og den lille størrelse og lave vægt gør det desuden let at montere. Længe levetid Den 1W Kerte pære har en levetid på op til 20.000 timer, der gør denne pære ideel til brug i mange forskellige situationer.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skifte lyskilden ofte, og at du kan spare både tid og penge på lyskilder. Energieffektiv Denne 1W LED Kerte pære er en af de mest energieffektive pærer på markedet.

Den har en meget lav watt-forbrug på kun 1W, der samtidig giver et lys der er lige så kraftigt som en almindelig 10W glødepære.

Det betyder, at du kan spare op til 90% på dit elforbrug, når du vælger at skifte til LED.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 17,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

1W LED kertepæren er ideel til anvendelse i mindre lamper, væglamper eller andre steder, hvor du ønsker en diskret og energibesparende belysning. Pæren har en E14 lille fatning, der gør den nem at montere i eksisterende lampeudtag. For at bruge pæren skal den tilsluttes en 230V forsyning.

Lyskvalitet og spredning:

Med en lysstyrke på 100 lumens og en spredning på 270 grader sikrer denne LED kertepære en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du får en behagelig belysningsoplevelse uden mørke pletter eller blænding. Lyskvaliteten er også i højsædet med en høj RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og passer godt til de fleste rum i hjemmet eller på kontoret.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører af lyset. Den varme hvide kulør (2700K) giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet, hvor du kan slappe af og nyde belysningen. Den neutrale hvide kulør (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at emner og omgivelser ser naturlige ud, når de er oplyst.

Dimensioner:

Pærens dimensioner er 99 mm i længden og har en diameter på 35 mm. Dette gør den kompakt og nem at placere i forskellige lamper eller armaturer. Denne 1W LED kertepære med kultråd og matteret glas er et stilfuldt og funktionelt valg til dine belysningsbehov. Den energibesparende LED teknologi sikrer dig en lang levetid og reduceret energiforbrug i forhold til traditionelle glødepærer. Vælg den kulør, der passer bedst til dine behov, og nyd det behagelige og naturlige lys, som denne LED kertepære producerer.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 100 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 99 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.