V-Tac 100W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør - Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Let at montere, med lang ledning på 1 meter.

Det slanke design fylder ikke meget i landskabet, samtidig med at projektøren giver et godt lys.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort
  • Grå

DKK 222,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar arbejdslampe til udendørs brug

V-Tac 100W LED projektør er en pålidelig og kraftfuld arbejdslampe, der drives af en effekt på 100W. Den er nem at tilslutte til en almindelig 230V forsyning og giver en imponerende lysstyrke på 8000 lumens. Med en stor spredning på 100 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset, der gør den ideel til udendørs brug.

Lampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser alle farver flot og ægte. Lyset er 4000K neutral hvidt, hvilket skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige og korrekte.

Med en LED chip fra Samsung og en 5 års producentgaranti er denne projektør designet til lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver kombineret med god køling sikrer en lang levetid for lampen som helhed.

Den kompakte størrelse på 291 x 240 x 30 mm gør det let at montere og placere lampen efter behov. Med en IP65-rating kan den bruges udendørs og tåler vandstænk og regn, hvilket gør den perfekt til at oplyse haven, garage eller arbejdsplads udendørs.

Samlet set tilbyder V-Tac 100W LED projektør pålidelig og kraftfuld belysning med lang levetid og høj lyskvalitet, hvilket gør den til det ideelle valg for professionelle og private brugere, der har behov for effektiv og holdbar belysning udendørs.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 8000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 240 mm.
Bredde 291 mm.
Dybde 30 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.