V-Tac 100W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

100W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 110 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Nyeste teknologi - super tyndt.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 259,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt lys til udendørs brug

Produktbeskrivelse:

Med V-Tac 100W LED projektøren får du en kraftig arbejdslampe, der er ideel til udendørs brug. Projektøren har en effekt på 100W og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere og bruge.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 8500 lumens og en spredning på 110 grader sikrer V-Tac projektøren en jævn fordeling af lyset. Dette gør den velegnet til større områder, hvor der er behov for god belysning. Projektøren kan lyse op selv de mørkeste områder og sikrer dermed optimal synlighed og sikkerhed.

Kold hvid lyskulør

V-Tac projektøren fås i en kold hvid kulør med en farvetemperatur på 6500K. Dette giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er typisk ikke så udbredt i Skandinavien, men bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration, hvor et koldt og klart lys ønskes.

Robust og vejrbestandig

V-Tac 100W LED projektøren er designet til at kunne klare de udfordringer, der følger med udendørs brug. Den har et robust kabinet og en god tæthedsgrad med IP65-certificering, som gør den velegnet til at blive brugt udendørs. Projektøren tåler både vandstænk og regn, så den kan trygt installeres udenfor uden risiko for skader eller funktionsfejl.

Kompakt og nem at bruge

V-Tac 100W LED projektøren har en kompakt størrelse på 330 x 271 x 33 mm, hvilket gør den nem at installere og transportere ved behov. Projektøren kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe eller udskifte separate pærer. Alt hvad du behøver for at få det kraftige og effektive lys er inkluderet i projektøren.

Med V-Tac 100W LED projektøren får du en kraftfuld og holdbar udendørs arbejdslampe, der giver et koldt og klart lys. Den er ideel til områder, hvor der er behov for høj lysstyrke og bred spredning, og den kan nemt tilsluttes til standard 230V forsyning. V-Tac projektøren er velegnet til udendørs brug takket være dens robuste konstruktion og IP65-certificering, der sikrer, at den kan modstå vandstænk og regn. Alt i alt er V-Tac 100W LED projektøren et pålideligt og effektivt valg, der sikrer optimal belysning i ethvert udendørs miljø.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 8500 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Dimensioner
Højde 271 mm.
Bredde 330 mm.
Dybde 33 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.