3-pak 4W LED pære
230V, G9, dæmpbar

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 164,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 3-pak 4W LED pære er et fantastisk valg med dens mange attraktive egenskaber og funktioner. Med en G9 fatning kan pæren nemt tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den let at installere i forskellige lamper og armaturer.

Pæren har en lysstyrke på 380 lumens og har en imponerende spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette resulterer i en behagelig og ensartet belysning. Desuden har pæren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at fremvise alle farver flot og ægte, hvilket skaber en naturlig belysning. Uanset om du bruger pæren til at skabe en afslappende atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø, er lyskvaliteten tilstrækkelig til langt de fleste behov.

En af de fantastiske funktioner ved denne 4W LED pære er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dit behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du ønsker en afdæmpet og hyggelig belysning eller en kraftig og lysende belysning, kan du justere den efter dit præference.

Denne 3-pak LED pærer kommer også med en imponerende 5 års producentgaranti, hvilket giver dig ro i sindet i tilfælde af eventuelle problemer eller mangler.

Kulør på lyset

Vælg imellem 3 forskellige kulører for at skabe det ønskede belysningseffekt.

  • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afslappende atmosfære, der kan hjælpe med at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste genstande fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 58 x 18 mm passer denne LED pære nemt i forskellige lamper og armaturer. Uanset om du har brug for en pære til en indendørs eller udendørs belysningsløsning, er denne 3-pak 4W LED pære et pålideligt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 380 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Fatning G9
Bredde 58 mm.
Dybde 18 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.