3-pak 4W LED pære
230V, G9, dæmpbar

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 164,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3-pak 4W LED pære, 230V, G9, dæmpbar

Denne 3-pak 4W LED pære er specielt designet med en G9 fatning og kan tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 380 lumens og en spredning på 270 grader, kan den sikre en jævn fordeling af lys i rummet. Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er mere end tilstrækkelig til de flestes behov.

En ekstra fordel ved denne LED pære er, at den er dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med en producentgaranti på 5 år kan du også være sikker på, at denne pære er holdbar og af høj kvalitet.

Kulør på lyset

Ved køb af denne LED pære kan du vælge mellem 3 forskellige kulører, der passer til dine præferencer og brugsområder:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideel til steder, hvor man ønsker at slappe af og nyde det omgivende lys.

Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er ideelt til kontorer, arbejdsområder eller hvor som helst, hvor en naturlig belysning er vigtig.

Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier eller dekorationer.

Med dimensionerne på 58 x 18 mm er denne LED pære kompakt og passer let ind i forskellige lamper og armaturer. Denne pære er ideel til både belysning i hjemmet eller på kontoret, hvor den kan give en effektiv og holdbar løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningG9
Bredde58 mm.
Dybde18 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.