V-Tac 2W LED pære
Samsung LED chip, køleskabspære, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W LED pære - Samsung LED chip, køleskabspære, E14 samsung Udvid

2W E14 LED køleskabspære fra V-Tac.

Form: ST26.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 2W LED pære er specielt designet som en køleskabspære med en E14 lille fatning. Denne LED pære er perfekt til at erstatte din gamle 20W pære og kan tilsluttes til almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på 180 lumens og en retningsbestemt spredning på 150 grader, får du et behageligt og effektivt lys.

En vigtig faktor ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet, som måles med en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til et køleskab eller andre steder, vil lyskvaliteten opfylde de fleste behov.

Med en Samsung LED chip og en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af højeste kvalitet. Den bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køleløsning, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Denne LED pære fås i en varm hvid kulør (3000K). Det varme lys skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning.

Med sine dimensioner på 59 x Ø25 mm passer denne LED pære let ind i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør den ideel til køleskabe, mindre lamper og andre steder, hvor pladsen er trang.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 59 mm.
Diameter 25 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Erstat 20W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.