Halo Design
COLORS Dim LED Mini Globe E14 Blitz Memory 3000 Kelvin

Halo Design Halo Design

8422-0

New product

COLORS DIM LED mini globe E14 Blitz med memory, er en LED-lyskilde fra Halo Design der giver et flot klart hvidt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage dog med et twist af det moderne lys nemlig 3000 kelvin grader, med det danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart glas, spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, 1.
step 100% lys, step2 50% lys, step3 10% lys - så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Desuden har vi i denne nye model fået endnu en smart funktion integreret, nemlig memory-funktionen, som giver den mulighed at den "husker" sidste settings, det vil sige at er den slukket i mere end 5 sekunder husker den sidste efterladte niveau.
Så nu bestemmer du selv hvor den skal starte igen.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 2W

Fatning: E14 lille fatning

Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: op til 30.000 timer

Dimensioner: 12 x Ø8 mm

Vandmodstandsdygtighed: IP20

Denne Halo Design COLORS Dim LED Mini Globe er en fantastisk lyskilde med en lang rækkevidde af funktioner, der vil forbedre belysningen i ethvert rum. Med dens lave effektforbrug på kun 2W og E14 fatning er den nem at installere og passer til mange forskellige lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på hele 360 grader, sikrer denne Mini Globe en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig og afslappende atmosfære, uanset hvor lampen er placeret. Ydermere har denne lyskilde en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde.

En af de største fordele ved denne Mini Globe er dens lange levetid. Med LED af højeste kvalitet og en professionel driver sikres en driftssikker og lang levetid på op til 30.000 timer. Derudover vil lysstyrken kun falde minimalt i løbet af levetiden, hvilket betyder, at du kan have glæde af denne lyskilde i mange år fremover. Produktet er også designet med god køling for at sikre optimal ydeevne og levetid.

Med dimensioner på 12 x Ø8 mm passer denne Mini Globe nemt ind i forskellige lamperedskaber og skaber et stilfuldt udseende i ethvert rum. Det er dog vigtigt at bemærke, at produktet kun er modstandsdygtigt over for vand i en grad af IP20, hvilket betyder, at det ikke er egnet til våde omgivelser.

Samlet set er denne Halo Design COLORS Dim LED Mini Globe et fremragende lysvalg til at forbedre belysningen i dit hjem eller kontor. Med dens energieffektivitet, jævne lysfordeling og lange levetid vil du kunne nyde godt af flot og naturligt lys i årevis.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 12 mm.
Diameter 8 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.