Spectrum 4W LED kronepære
G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 4W LED kronepære - G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

Kompakt kronepære som lyser meget effektivt. 

Med filament LED, der sikrer et udseende der minder om det fra traditionelle kronepærer.

OBS Neutral lyskulør er 510 lumen.


Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 4W LED kronepære er det perfekte valg, når du ønsker et ægte og smukt lys i dit hjem. Med en stor E27 fatning er det nemt at tilslutte pæren til en 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 340 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, sikrer denne kronepære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at enhver krog i rummet vil blive oplyst.

Høj lyskvalitet

Denne Spectrum LED kronepære har en høj kvalitet, som sikrer, at alle farver vises på en naturlig og flot måde. Med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Flicker fri lys

En særlig funktion ved denne kronepære er dens flicker fri lys. Dette gør den velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for lysflimmer. Den er også ideel til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da den sikrer et stabilt og ensartet lys.

Kulør på lyset

Denne kronepære findes i en ekstra varm hvid kulør (1800K), som giver et hyggeligt og varmt lys. Lyset har et udtryk i stil med gamle glødetrådspærer og skaber en nostalgisk stemning i dit hjem.

Dimensioner og vandbestandighed

Med dimensionerne 76 x Ø45 mm passer denne kronepære nemt ind i de fleste lamper. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20 klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den ikke bør bruges i områder, hvor den kan blive udsat for fugt eller vand.

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Lysstyrke 340 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 76 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240V, 50Hz
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.