Spectrum 6W LED kronepære
G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 6W LED kronepære - G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Tilslutning: 6W kronepæren har en E27 stor fatning, der let kan tilsluttes til en 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 540 lumens og en høj spredning på 300 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvalitet: Spectrums 6W LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot viser alle farver ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.

Flicker free: Pæren giver et flimmerfrit lys, hvilket er ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, samt til brug i foto- og videoproduktion.

Kulør på lyset

Ekstra varm hvid: Denne variant af Spectrum 6W LED kronepæren har en kulørtemperatur på 1800K og giver derfor et ekstra hyggeligt og varmt lys. Det varme skær minder om gammeldags glødetrådspærer og bidrager til en hyggelig atmosfære.

Dimensioner og modstandsdygtighed

Dimensioner: Pæren har en størrelse på 76 x Ø45 mm.

IP20: Produktet har IP20 klassificering, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og bør ikke bruges i fugtige omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 540 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 76 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.