Spectrum 6W LED kronepære
G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 6W LED kronepære - G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

6W Krone pære med E27 stor fatning. Denne LED kronepære er designet til at blive tilsluttet til en 230V strømforsyning. Den har en lysstyrke på 540 lumens og en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, kan denne pære skabe et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.

Flicker free / flimmer fri lys: Denne pære er velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et stabilt lys er nødvendigt.

Kulør på lyset: Denne pære fås med en ekstra varm hvid kulør på 1800K. Dette skaber et hyggeligt og varmt lys, der ligner gammeldags glødetrådspærer.

Dimensioner: Pærens dimensioner er 76 x Ø45 mm. Den har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke540 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde76 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.