V-Tac bevægelsessensor til indbygning
LED venlig, hvid, PIR infrarød, IP20 indendørs

V-Tac V-Tac

2950-0

New product

V-Tac bevægelsessensor til indbygning - LED venlig, hvid, PIR infrarød, IP20 indendørs v-tac Udvid

Sensor til indbygning.

Infrarød bevægelsessensor.

Mulighed for at indstille sensitivitet og tid (min 10sek. Max 15min)

Effektiv i en radius af 6 meter.

Elegant og diskret løsning.

Indbygningshøjden er 59 mm.

Læs mere..

DKK 121,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Produktbeskrivelse

Dette V-Tac bevægelsessensor til indbygning er designet til at forbedre din belysningserfaring ved hjælp af LED-teknologi. Sensoren er specielt udviklet til indendørs brug i hvide områder og har en elegant hvid finish.

Specifikationer

  • Spredning: Sensoren har en imponerende spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den kan registrere bevægelse fra alle retninger.
  • Dimensioner: Produktet måler 75.6 mm i højden og har en diameter på 76 mm. Disse kompakte dimensioner gør sensoren diskret og passer ind i de fleste indretningsstile.
  • Hul størrelse: Den anbefalede hulstørrelse til installation af sensoren er 61.5 mm i diameter.
  • IP20: Sensoren har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod faste genstande, der er større end 12,5 mm i diameter. Dog er den ikke modstandsdygtig over for vand, så den skal ikke bruges i våde omgivelser.

Produktanvendelse

Denne bevægelsessensor er ideel til brug i forskellige indendørsområder, hvor det er ønskværdigt at have automatisk lysstyring. Det kan installeres i gangarealer, trapper, toiletter og andre rum, hvor der er behov for belysning, når der registreres bevægelse.

Installation

For at installere sensoren skal du først sørge for, at hullet er 61.5 mm i diameter. Derefter skal du koble sensoren til strømforsyningen i overensstemmelse med vejledningen. Når sensoren er monteret korrekt, begynder den at registrere bevægelse og tænder lyset, når det er nødvendigt.

Brugsanvisning

For at sikre optimal ydeevne anbefales det at placere sensoren i en højde på mellem 2 og 4 meter over gulvet. Det anbefales også at undgå placering af sensoren nær varmekilder eller direkte sollys, da dette kan påvirke dens følsomhed.

Konklusion

V-Tac bevægelsessensor til indbygning er det ideelle valg, når du har brug for en pålidelig og energieffektiv løsning til automatisk lysstyring. Med dens 360 graders spredning og lette installation er dette produkt et værdifuldt tilføjelse til ethvert rum.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Spredning 360 grader
Dimensioner
Højde 75.6 mm.
Diameter 76 mm.
Hulstørrelse 61.5 mm.
Effekt & spænding
Spændingsinterval AC: 220-240V
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.