V-Tac 30W LED indbygningsspot
Hul: Ø20,7 cm, Mål: Ø22 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED indbygningsspot - Hul: Ø20,7 cm, Mål: Ø22 cm, 230V v-tac Udvid

Elegant og stilren indbygningsspot på 30W LED.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 327,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 30W LED indbygningsspot, Hul: Ø20,7 cm, Mål: Ø22 cm, 230V

Data om produktet:

Det V-Tac 30W LED indbygningsspot er et kraftfuldt lys, der er specielt designet til at erstatte 270W pærer. Dette betyder, at du kan få den samme lysstyrke som en 270W pære, men med meget mindre energiforbrug. Det skal tilsluttes en 230V strømkilde for at fungere.

Lysstyrke og spredning:

Spotlyset har en imponerende lysstyrke på 3600 lumen og en bred spredning på 120 grader. Denne spredning sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet uden nogen mørke områder eller skarpe lyspunkter. Dette er især vigtigt i rum, hvor du har brug for et ensartet og behageligt lys.

Høj kvalitet og naturligt lys:

Spotlyset har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser farverne på en ægte og flot måde. Spotlyset er ideelt til de fleste behov og kan bruges i både hjemmet og kontoret.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to kulører til dit spotlys. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til hyggelige stunder. Neutral hvid (4500K) skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, så belyste emner ser helt naturlige ud.

Dimensioner:

Spotlyset har dimensioner på 103 x Ø220 mm og passer i et hul med en størrelse på 207 mm. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt kun er modstandsdygtigt over for vandtæt beskyttelse (IP20), så det er ikke egnet til våde områder som badeværelser eller udendørs brug.

Med integreret lyskilde:

Spotlyset leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe en separat pære. Det gør installationen nem og bekvem.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.4 stk.7 stk.
100 m25 stk.9 stk.13 stk.21 stk.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 103 mm.
Diameter 220 mm.
Hulstørrelse 207 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Erstat 270W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 100-240V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.