V-Tac 3-pak Indbygningsspot med 5W lyskilde
Stål front, komplet med GU10 holder og LED spot

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3-pak Indbygningsspot med 5W lyskilde - Stål front, komplet med GU10 holder og LED spot v-tac Udvid

3 pak GU10 indbygningsspots + GU10 5W pærer.
Kan vippes.
Komplet sæt med indbygningsspot, GU10 fatning / holder og GU10 lyskilde.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 171,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

5W LED med GU10 fatning - der erstatter 35W. Dette betyder, at du kan få den samme lysstyrke, som en traditionel 35W lyskilde, mens du sparer energi og penge. En fantastisk løsning, der giver dig et kraftigt lys, uden at forbruge unødvendigt meget energi.

Lysstyrke på 400 lumens - så du kan være sikker på at få et klart og kraftigt lys. Med denne lysstyrke vil det være nemt at oplyse rummet, selv på de mørkeste dage. Derudover har denne indbygningsspot en høj spredning på 110 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt til rum, hvor du ønsker et generelt og ensartet lys.

Høj lyskvalitet - med en RA værdi på 80-85. RA står for Colour Rendering Index og angiver, hvor godt en lyskilde gengiver farverne. En værdi mellem 80 og 85 er betragtet som meget god lyskvalitet, hvilket betyder, at dette produkt vil vise farverne på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at alle farver vil være levende og naturtro under dette lys.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (3000K). Det varme hvide lys skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det er perfekt til rum, hvor du ønsker at skabe en hyggelig stemning, f.eks. i stuen eller soveværelset. Med dette lys vil du kunne slappe af og nyde en varm og indbydende atmosfære.

Dimensioner og sikkerhed

Dimensioner: 120 x 99 mm. Disse indbygningsspots har en kompakt størrelse, der passer godt ind i de fleste loftsrum. Med deres stilfulde stål front vil de også være et æstetisk tiltalende valg til ethvert rum.

IP20 - Dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det bør derfor kun bruges i tørre indendørsområder. Sørg for at placere indbygningsspottene et passende sted og undgå steder med høj luftfugtighed eller risiko for vandstænk.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m25 stk.9 stk.14 stk.23 stk.
25 m212 stk.23 stk.34 stk.57 stk.
100 m237 stk.74 stk.111 stk.185 stk.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 99 mm.
Bredde 120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 35W
Spændingsinterval AC:200-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.