V-Tac 18W LED indbygningspanel
Hul: Ø21 cm, Mål: Ø22,5 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED indbygningspanel - Hul: Ø21 cm, Mål: Ø22,5 cm, 230V v-tac Udvid

Flot 18W LED indbygningspanel med hvid kant.
LED lyskilde er indbygget.

Ydre mål: Ø22,5 cm.

Hulmål: Ø21 cm

Højde på panel: 2,5 cm.

Højde på driver: 2,5 cm.

Kant farve: hvid.

Leveres komplet med driver og fjedere.
Dæmpbar 18W driver kan tilkøbes separat.

300mAh

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ved tilkøb

DKK 87,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


18W LED indbygningspanel

V-Tac 18W LED indbygningspanel er et effektivt og energibesparende valg til belysning af dit hjem eller arbejdsområde. Dette indbygningspanel er designet til at erstatte traditionelle 110W lyskilder og har en tilslutning til 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 1500 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer dette indbygningspanel en jævn fordeling af lyset, hvilket bidrager til en behagelig belysning uden mørke områder.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger et lyspanel, er lysets kvalitet. Dette V-Tac indbygningspanel har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det producerer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette er tilstrækkeligt for langt de fleste behov.

Det er også værd at nævne, at dette indbygningspanel har flicker-free lys, hvilket betyder, at det er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser.

Kulør på lyset

V-Tac 18W LED indbygningspanel fås i tre forskellige kulører: varm hvid, neutral hvid og kold hvid.

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideelt til afslapning og hygge.

Neutral hvid kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Dette er ideelt til arbejdsområder, hvor farvegengivelsen er vigtig.

Kold hvid kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration, hvor det blålige skær kan være ønskværdigt.

Dette V-Tac indbygningspanel har dimensioner på 25 x Ø225 mm med en hulstørrelse på 210 mm. Produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Med dette indbygningspanel får du en integreret lyskilde, der er nem at installere og perfekt til forskellige belysningsbehov.


Husk at tilkøbe:
- Smart samleboks - Med klemrække og aflastning, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej
Lysstyrke1500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde25 mm.
Diameter225 mm.
Hulstørrelse210 mm.
MaterialeAluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat110W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:85-265V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.