V-Tac 12W LED hvid væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED hvid væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart hvid væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 321,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 12W LED hvid væglampe er et stilfuldt og funktionelt udendørslys, der er ideelt til at oplyse din terrasse, indkørsel eller have. Med dens firkantede design og justerbare spredning kan du selv vælge, hvordan lyset skal fordeles på din væg.

Med en effekt på 12W er denne væglampe både energibesparende og kraftfuld. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og enkel.

V-Tac 12W LED væglampen har en imponerende lysstyrke på 1100 lumens, hvilket giver et klart og klart lys, der er ideelt til udendørs brug. Lyset er spredt i en vinkel på 10-120 grader, så du kan kontrollere, hvor lyset skal rettes hen.

Denne væglampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Det betyder, at lyset viser farverne på en ægte og naturlig måde. Uanset om du bruger dette lys til at oplyse din terrasse eller have, kan du være sikker på, at alle farver vil blive vist på deres bedste.

Med hensyn til kulør på lyset kan du vælge mellem to muligheder: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid er ideel til at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære, mens neutral hvid er perfekt til effektivt arbejde, da det ikke indeholder gule eller blå toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil se naturlige ud.

Denne væglampe har dimensioner på 100 x 100 x 100 mm og kan nemt monteres på din væg. Med dens IP65-klassificering er den velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn.

For at gøre installationen så nem og bekvem som muligt, bliver væglampen leveret med en integreret lyskilde. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at købe og installere en separat lyskilde.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatEksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.