V-Tac 12W LED sort væglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sort væglampe - Firkantet, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 347,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 12W LED væglampe er designet til udendørs brug og er ideel til at skabe et kontrolleret lysmiljø. Væglampen leveres med en justerbar spredning, der gør det muligt at tilpasse lyset i et område på 10-120 grader. Dette sikrer, at lyset kan fokuseres præcist der, hvor det er nødvendigt.

Med en effekt på 12W og en lysstyrke på 1100 lumens, er denne væglampe perfekt til at skabe en behagelig atmosfære både indenfor og udenfor. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, ideel til afslapning. Neutral hvid giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden farvetoner, så emner fremstår naturligt og korrekt oplyst.

V-Tac væglampen har dimensioner på 100 x 100 x 100 mm og er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er robust og vandtæt. Den kan derfor bruges både indendørs og udendørs, og tåler vandstænk samt regn.

Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, kan du være sikker på et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette gør det perfekt til de fleste belysningsbehov. Denne V-Tac væglampe leveres desuden med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe en separat pære.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatEksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.