Spectrum Mini 4W LED spot
Ø35mm, 230V, mini MR11 GU10

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 48,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Produktet Spectrum Mini 4W LED spot er en elegant og kompakt lyskilde, der er ideel til forskellige belysningsbehov. Med en effekt på 4W og tilslutning til 230V forsyning, er denne LED spot let at installere og bruge.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredning på 55 grader, kan denne LED spot lyse et større område op med et klart og jævnt lys. Lyskvaliteten er også i top, med en RA værdi på 80-85, der sikrer optimal farvegengivelse og viser alle farver ægte og flot.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der bidrager til en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, hvor lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår naturligt.

Dimensioner

Med dimensionerne 48 x Ø35 mm er Spectrum Mini 4W LED spot kompakt og nem at placere i forskellige rum og miljøer. Den lille størrelse gør det også nemt at indarbejde den i eksisterende indretning uden at ødelægge æstetikken.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 55 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 48 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.