V-Tac 50W LED projektør med sensor
Samsung LED chip

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED projektør med sensor - Samsung LED chip samsung Udvid

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR sensor.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 294,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Produktet er en V-Tac 50W LED projektør med sensor og Samsung LED chip. Projektøren har en effekt på 50W og tilsluttes til 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 4000 lumens og en spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvaliteten på denne projektør er høj med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Den høje lyskvalitet er tilstrækkelig for de fleste behov. Projektøren er desuden udstyret med en Samsung LED chip og leveres med en 5 års producentgaranti.

Kulør på lyset

Man kan vælge mellem 2 kulører for lyset på denne projektør: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Ved valg af varm kulør vil man opleve en behagelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning. Ved valg af neutral kulør får man det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensionerne på denne LED projektør er 178 x 195 x 60 mm. Den har en IP65 kapslingsklasse, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Projektøren leveres med en integreret lyskilde, så der ikke er behov for at købe separate lyskilder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 195 mm.
Bredde 178 mm.
Dybde 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.