V-Tac 100W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

100W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 110 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Nyeste teknologi - super tyndt.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 214,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 100W LED projektøren er en kraftfuld og holdbar arbejdslampe, der er velegnet til udendørs brug. Med en effekt på 100W og tilslutning til 230V forsyning, kan denne projektør lyse op selv de mørkeste områder.

Med en lysstyrke på 8700 lumens og en bred spredning på 110 grader, er denne arbejdslampe i stand til at oplyse et stort område jævnt. Dette er ideelt til områder, hvor en ensartet belysning er vigtig, f.eks. byggepladser eller havefester om aftenen.

Med V-Tac 100W LED projektøren kan du vælge mellem 3 kulører for at skabe den ønskede atmosfære. Varm hvid (3000K) giver et behageligt og afstressende lys, perfekt til hyggelige stunder. Neutral hvid (4000K) giver et naturligt lys uden farvetoner, hvilket er ideelt til arbejdsmiljøer, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig. Kold hvid (6500K) giver et koldt lys med et blåligt skær, og bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier eller dekorationer.

Med dimensionerne 222 x 270 x 27 mm er denne LED projektør kompakt og nem at installere. Den er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er vejrbeskyttet og tåler både vandstænk og regn. Dette gør den perfekt egnet til udendørs brug.

V-Tac 100W LED projektøren kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør det praktisk og nemt at bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at finde og udskifte lyskilden separat.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 8700 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Dimensioner
Højde 270 mm.
Bredde 222 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.