Spectrum SHIFT Grid 22W
Sort, RA90, 40 cm, UGR19

12417-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 22W - Sort, RA90, 40 cm, UGR19 Udvid

Spectrum SHIFT Grid 22W er den perfekte løsning, når du skal have en effektiv og stilfuld belysning i dit hjem eller kontor. Med sit nordiske design passer den perfekt ind i enhver indretning.

 • Med sin grid belysning og en strålevinkel på 35 grader giver den en præcis og fokuseret belysning.
 • Den kan let monteres i SHIFT systemet og klikkes nemt fast i skinnen, hvilket gør det nemt at justere belysningen efter behov.
 • Med en høj farvegengivelseskvalitet (RA90) sikrer den, at farverne fremstår naturlige og levende.
 • Den har en lav blænding (UGR19), hvilket betyder, at den ikke generer øjnene og skaber en behagelig arbejds- eller opholdsmiljø.
 • Med sin lette og fleksible konstruktion er den nem at flytte og kan bruges i forskellige rum eller områder efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 22W får du en belysning, der kombinerer funktionalitet, æstetik og brugervenlighed på bedste vis.


Læs mere..

DKK 408,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektiv lysskinne til indendørs belysning

Denne Spectrum SHIFT lysskinne er et kraftfuldt og kvalitetsbevidst produkt, der er ideelt til mange forskellige indendørs belysningsbehov. Med dens sorte design er den stilfuld og passer godt ind i forskellige rum.

Data om produktet:

 • Effekt: 22W
 • Tilslutning: Tilsluttes til 48V forsyning
 • Lysstyrke: 2250 lumens
 • Fokuseret lys: 35 grader
 • RA-værdi: 90-95
 • Dimensioner: 23 x 404 x 42 mm
 • IP-værdi: IP20 - ikke modstandsdygtig over for vand
 • Lyskilde: Med integreret lyskilde

Høj kvalitet og levende lys

Denne lysskinne er særligt kendt for at levere et højt kvalitetslys, der er optimalt til krævende situationer. Med en høj RA-værdi på 90-95 sikres et levende og naturligt lys, der fremhæver og viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Dette er afgørende for at skabe den rette atmosfære og sikre en behagelig belysning.

Langlebig og driftssikker

Ved anvendelse af LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Dette betyder minimalt fald i lysstyrken over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Dette gør det til en pålidelig løsning, der kan bruges i mange år fremover.

Let at installere og bruge

Med sine dimensioner på 23 x 404 x 42 mm er denne lysskinne kompakt og nem at håndtere. Den tilsluttes nemt til en 48V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Skinnen er også designet med en fokuseret lysstråle på 35 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og nøjagtigt lys.

Bemærk: Da produktet har en IP20-vurdering, er det ikke egnet til brug i våde omgivelser eller områder, hvor det udsættes for vand.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2250 lumens
Spredning 35 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
UGR 19
Dimensioner
Højde 404 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 48V