Spectrum SHIFT Beam 12W
Sort, RA90, 40 cm

12422-0

New product

Spectrum SHIFT Beam 12W - Sort, RA90, 40 cm Udvid

Spectrum SHIFT Beam 12W, en slank og stilfuld lampe med nordisk design. Med muligheden for at dreje lampen og dens kompatibilitet med SHIFT systemet, er den yderst fleksibel og tilpasser sig enhver indretning. 

  • Slankt og nordisk design, der passer til enhver indretning
  • Mulighed for at dreje lampen for at justerer lyset og dens udtryk
  • Nem at bruge med mulighed for nem flytning og enkel fastgørelse
  • Høj farvegengivelse på RA90 for naturlige og livagtige farver
  • Bred spredningsvinkel på 150 grader for jævn og omfattende belysning

Læs mere..

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Data om produktet

Effekt: 12W

Tilslutning: Tilsluttes til 48V forsyning

Lysstyrke: 1400 lumens

Spredning: 150 grader

RA værdi: 90-95

Dimensioner: 400 x 75 x Ø28 mm

IP rating: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Produktbeskrivelse

Dette Spectrum SHIFT Beam LED produkt er designet til at give enestående lyskvalitet og langvarig drift. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 48V forsyning, er dette produkt ideelt til brug i både erhvervs- og privatmiljøer.

Med en lysstyrke på 1400 lumens og en spredning på 150 grader, kan du være sikker på at opnå en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer, at lyskilden ikke kun lyser et lille område, men spreder lyset bredt og jævnt.

Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Uanset om du bruger dette produkt i en butik, et kontor eller derhjemme, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde selv de mest krævende behov.

Takket være brugen af LED af højeste kvalitet, kan du forvente lang og pålidelig drift i op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, er denne lampe designet til at have en lang levetid og sikre problemfri brug i lang tid.

Produktet har dimensioner på 400 x 75 x Ø28 mm, hvilket gør det nemt at placere og integrere i forskellige rum og miljøer. Vær dog opmærksom på, at produktet har en IP20-rating og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe og udskifte pærer separat. Alt hvad du behøver følger med i dette produkt, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 75 mm.
Bredde 400 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 48V