Spectrum SHIFT Beam 12W
Sort, RA90, 40 cm

12422-0

New product

Spectrum SHIFT Beam 12W - Sort, RA90, 40 cm Udvid

Spectrum SHIFT Beam 12W, en slank og stilfuld lampe med nordisk design. Med muligheden for at dreje lampen og dens kompatibilitet med SHIFT systemet, er den yderst fleksibel og tilpasser sig enhver indretning. 

  • Slankt og nordisk design, der passer til enhver indretning
  • Mulighed for at dreje lampen for at justerer lyset og dens udtryk
  • Nem at bruge med mulighed for nem flytning og enkel fastgørelse
  • Høj farvegengivelse på RA90 for naturlige og livagtige farver
  • Bred spredningsvinkel på 150 grader for jævn og omfattende belysning

Læs mere..

DKK 249,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Oplev Belysning i Topkvalitet med Spectrum SHIFT Beam 12W

Spectrum SHIFT Beam 12W er den ideelle løsning for dig, der ønsker at kombinere høj kvalitet med stilrent design. Med en effekt på 12W og en tilslutning til 48V forsyning, passer denne lampe perfekt ind i ethvert moderne interiør.

Med en lysstyrke på 1400 lumens og en bred spredningsvinkel på 150 grader, sørger denne belysning for en jævn fordeling af lys og skaber den optimale atmosfære i ethvert rum. Den ekstra høje lyskvalitet er sikret med en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at lyset fremhæver farverne levende og naturligt. Dette er særligt vigtigt i miljøer, hvor visuel nøjagtighed er afgørende.

Lang Holdbarhed og Driftsikkerhed

Spectrum SHIFT Beam 12W bruger LED’er af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Det minimale fald i lysstyrke over tid betyder, at du kan nyde dette produkt gennem mange år. Den professionelle driver og den effektive køling garanterer en driftssikker ydeevne, så du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse.

Design og Dimensioner

Med dimensioner på 400 x 75 x Ø28 mm er denne lampe designet til at være både diskret og effektiv. Dens minimalistiske sorte finish gør den til et stilfuldt valg, der passer ind i alle typer af rumindretning.

Det er vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bør installeres i tørre omgivelser.

Vedligeholdelsesfri Integreret Lyskilde

Spectrum SHIFT Beam 12W kommer med en integreret lyskilde, hvilket sparer dig for besværet med at skifte pærer. Det betyder, at du får en bekvem og vedligeholdelsesfri løsning, så du kan fokusere på at nyde dit hjems lysindretning.

  • Effekt: 12W
  • Tilslutning: 48V forsyning
  • Lysstyrke: 1400 lumens
  • Spredning: 150 grader
  • Lyskvalitet: RA 90-95
  • Levetid: Op til 50.000 timer
  • Dimensioner: 400 x 75 x Ø28 mm
  • IP-Klassificering: IP20

Med Spectrum SHIFT Beam 12W får du en effektiv, langvarig og æstetisk tiltalende belysningsløsning, som bringer lyset i dit liv op på et helt nyt niveau.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1400 lumens
Spredning150 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde75 mm.
Bredde400 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeAl+PC
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding48V