Spectrum SHIFT Beam 12W
Hvid, RA90, 40 cm

12421-0

New product

Spectrum SHIFT Beam 12W - Hvid, RA90, 40 cm Udvid

Spectrum SHIFT Beam 12W, en slank og stilfuld lampe med nordisk design. Med muligheden for at dreje lampen og dens kompatibilitet med SHIFT systemet, er den yderst fleksibel og tilpasser sig enhver indretning. 

  • Slankt og nordisk design, der passer til enhver indretning
  • Mulighed for at dreje lampen for at justerer lyset og dens udtryk
  • Nem at bruge med mulighed for nem flytning og enkel fastgørelse
  • Høj farvegengivelse på RA90 for naturlige og livagtige farver
  • Bred spredningsvinkel på 150 grader for jævn og omfattende belysning

Læs mere..

DKK 253,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektivt og kvalitetsbevidst lys med Spectrum SHIFT Beam 12W, Hvid, RA90, 40 cm

Med Spectrum SHIFT Beam 12W får du et lysprodukt af højeste kvalitet. Dette 40 cm lange lysarmatur er designet til at give en imponerende lysoplevelse med en effekt på 12W. For at sikre optimal ydeevne anbefales det at tilslutte det til en 48V strømforsyning.

Denne lampe er perfekt til rum, hvor det er vigtigt at opnå en jævn og velbalanceret lysfordeling. Med en lysstyrke på 1400 lumen og en bred spredning på 150 grader kan du være sikker på, at lyset vil blive fordelt jævnt i hele rummet. Dette sikrer en behagelig og behagelig belysning, uanset hvilken aktivitet du udfører.

En væsentlig faktor, der adskiller Spectrum SHIFT Beam 12W fra andre lysprodukter, er dens ekstraordinære lyskvalitet. Med en høj RA-værdi på 90-95 er dette lysarmatur i stand til at fremhæve og forstærke alle farver på en levende og naturlig måde. Dette betyder, at det er perfekt til selv de mest krævende situationer, hvor farvedetaljer er vigtige.

Sikkerheden og holdbarheden af dette produkt er også i højsæde. Det er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Sammen med en driftssikker driver og god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet. Dette er særligt vigtigt for produkter, der bruges i professionelle miljøer.

Med dimensioner på 400 x 75 x Ø28 mm er Spectrum SHIFT Beam 12W kompakt og nem at placere i de fleste rum. Bemærk venligst, at dette produkt kun er modstandsdygtigt over for vand i IP20-klassificeringen. Det betyder, at det ikke er egnet til brug i områder, hvor det kan skulle udsættes for vand eller fugtighed.

Spectrum SHIFT Beam 12W er fuldt integreret med en indbygget lyskilde, hvilket gør installationen nem og hurtig. Klæd dine rum i et strålende, naturligt og sprudlende lys med denne ekstraordinære lysarmatur.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 75 mm.
Bredde 400 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 48V