Spectrum SHIFT Globe P 5W
Sort, RA90, Ø10 cm

12437-0

New product

Spectrum SHIFT Globe P 5W - Sort, RA90, Ø10 cm Udvid

Spectrum SHIFT Globe 5W pendel er en kuglelampe med et minimalistisk og nordisk design. Med dens nemme brug er den let at flytte og klikkes nemt fast. Du har selv mulighed for at regulere længden på ledningen.

  • Minimalistisk og nordisk design
  • Passer i SHIFT-systemet
  • Nem at flytte
  • Klikkes nemt fast

Læs mere..

DKK 303,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktbeskrivelse

Spectrum SHIFT Globe P 5W er en sort LED-pære med høj lyskvalitet og imponerende specifikationer. Med en effekt på 5W er denne pære energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes let til en 48V strømforsyning, hvilket gør den ideel til brug i både erhvervsmæssige og private indstillinger.

Med en lysstyrke på 550 lumens og en bred spredning på 165 grader, sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lys. Dette betyder, at rummet bliver oplyst på en smuk og behagelig måde, uden mørke pletter eller blænding.

Det mest imponerende ved Spectrum SHIFT Globe P 5W er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95. Denne høje RA-værdi betyder, at lyset fra denne pære viser alle farver levende og naturligt. Uanset om det er hjemmet, kontoret eller butikken, vil dette lys beundre og forstærke alle rummets farver.

En anden fordel ved denne pære er dens lange levetid. Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en sikker og langvarig drift op til 50.000 timer. Selv efter mange timers brug vil lysstyrken kun falde minimalt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppig udskiftning af pærer. Den professionelle driver og god køling i produktet bidrager også til den forventede lange levetid.

Spectrum SHIFT Globe P 5W har dimensioner på 815 x Ø100 mm, hvilket gør den passende til en bred vifte af lamper og armaturer. Med en IP20-vurdering er denne LED-pære ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder, at den kun er egnet til indendørs brug.

Integreret i denne pære er lyskilden, hvilket gør installationen hurtig og nem. Du behøver ikke bekymre dig om at købe eller installere yderligere lyskilder - alt hvad du skal gøre er at tilslutte pæren til den korrekte strømforsyning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 165 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 815 mm.
Diameter 100 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 48V