Spectrum SHIFT Globe P 5W
Hvid, RA90, Ø10 cm

12436-0

New product

Spectrum SHIFT Globe P 5W - Hvid, RA90, Ø10 cm Udvid

Spectrum SHIFT Globe 5W pendel er en kuglelampe med et minimalistisk og nordisk design. Med dens nemme brug er den let at flytte og klikke nemt fast. Du har selv mulighed for at regulere længden på ledningen.

  • Minimalistisk og nordisk design
  • Passer i SHIFT-systemet
  • Nem at flytte
  • Klikkes nemt fast

Læs mere..

DKK 325,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT Globe P 5W, Hvid, RA90, Ø10 cm er en kvalitets LED-lyskilde med en række avancerede funktioner. Med en effekt på 5W er denne lyskilde energieffektiv og giver samtidig en lysstyrke på imponerende 550 lumens. Dette sikrer et klart og kraftfuldt lys, der er ideelt til forskellige belysningsformål.

Lyskilden tilsluttes til en 48V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i forskellige lysinstallationer. Med en lysvinkel på hele 165 grader sikrer denne lyskilde en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan nyde et behageligt og ensartet lys i hele rummet.

Med en ekstra høj lyskvalitet og en RA værdi på 90-95 får du et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde. Dette gør lyskilden perfekt til selv de mest krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed og kvalitet er essentiel.

Takket være brugen af LED af den højeste kvalitet har denne lyskilde en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Den medfølgende professionelle og driftssikre driver samt en effektiv kølesystem sikrer også en lang levetid for hele produktet.

Med dimensioner på 815 x Ø100 mm er denne lyskilde kompakt og nem at installere i forskellige armaturer og lamper. Bemærk, at produktet har en IP20-rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Dette produkt leveres med en integreret lyskilde, så du behøver ikke at købe en separat pære. Det gør det nemt og bekvemt at installere og bruge lyskilden.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 165 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 815 mm.
Diameter 100 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 48V