Spectrum SHIFT Globe 5W
Sort, RA90, Ø10 cm

12435-0

New product

Spectrum SHIFT Globe 5W - Sort, RA90, Ø10 cm Udvid

Spectrum SHIFT Globe 5W er en kuglelampe med et minimalistisk og nordisk design. Den kan roteres og passer perfekt ind i SHIFT-systemet. Med dens nemme brug er den let at flytte og klikke nemt fast.

  • Minimalistisk og nordisk design
  • Kuglelampe, der kan roteres
  • Passer i SHIFT-systemet
  • Nem at flytte
  • Klikkes nemt fast

Læs mere..

DKK 294,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?


SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Data om produktet:

Effekt: 5W.

Tilsluttes til: 48V forsyning

Lysstyrke: 550 lumens

Spredning: 165 grader

RA værdi: 90-95

Dimensioner: 100 x 148 mm.

IP-vurdering: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Integreret lyskilde: Ja

Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT Globe 5W er en sort LED-pære, der sikrer en jævn fordeling af lys takket være en bred spredningsvinkel på 165 grader. Med en lysstyrke på 550 lumens og en høj kvalitet med en RA værdi på 90-95, giver den et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Den høje lyskvalitet gør den egnet til selv de mest krævende situationer.

Produktet bruger LED af den højeste kvalitet for at sikre en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Produktet har dimensionerne 100 x 148 mm og har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det kommer også med en integreret lyskilde, så der er ikke behov for at købe og installere en separat lyskilde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 165 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 148 mm.
Diameter 100 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 48V