Spectrum SHIFT Globe 5W
Hvid, RA90, Ø10 cm

12433-0

New product

Spectrum SHIFT Globe 5W - Hvid, RA90, Ø10 cm Udvid

Spectrum SHIFT Globe 5W er en kuglelampe med et minimalistisk og nordisk design. Den kan roteres og passer perfekt ind i SHIFT-systemet. Med dens nemme brug er den let at flytte og klikke nemt fast.

  • Minimalistisk og nordisk design
  • Kuglelampe, der kan roteres
  • Passer i SHIFT-systemet
  • Nem at flytte
  • Klikkes nemt fast

Læs mere..

DKK 314,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektivt og stilfuldt lys med Spectrum SHIFT Globe 5W

Med Spectrum SHIFT Globe 5W kan du opnå en fantastisk lysoplevelse i dit hjem eller på kontoret. Dette stilfulde og moderne produkt leverer en imponerende lysstyrke på 550 lumens og har en bred spredning på 165 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan belyse rummet på en effektiv måde uden blænding eller mørke områder.

Det bedste ved Spectrum SHIFT Globe 5W er den ekstraordinære lyskvalitet, som den tilbyder. Med en høj RA-værdi på 90-95 kan du forvente et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Denne høje lyskvalitet gør produktet egnet til selv de mest krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende.

Spectrum SHIFT Globe 5W er udstyret med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 50.000 timer. Du kan være sikker på, at lysstyrken kun vil falde minimalt i løbet af produktets levetid. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling bidrager også til en lang levetid for hele produktet.

Med dimensioner på 148 x Ø100 mm passer Spectrum SHIFT Globe 5W perfekt ind i ethvert rum og kan nemt installeres på vægge eller loft. Bemærk, at produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor, at det ikke anvendes i områder, hvor der er risiko for eksponering for fugt eller vand.

Spectrum SHIFT Globe 5W leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen endnu nemmere. Du skal blot tilslutte produktet til en 48V strømforsyning for at nyde det kraftfulde og stilfulde lys, som det leverer.

Forkæl dig selv med et produkt af høj kvalitet og vælg Spectrum SHIFT Globe 5W til din belysningsløsning. Med dens imponerende lysstyrke, bred spredning og ekstraordinære lyskvalitet vil den helt sikkert skabe et behageligt og attraktivt miljø i ethvert rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 165 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 148 mm.
Diameter 100 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 48V