Spectrum SHIFT skinnespot 10W
Sort, RA90, 24 grader

12426-0

New product

Spectrum SHIFT skinnespot 10W - Sort, RA90, 24 grader Udvid

Spectrum SHIFT skinnespot 10W, et minimalistisk og nordisk designet LED spot, der giver retningsbestemt og koncentreret belysning.

  • LED spottet er nemt at flytte rundt på, og det klikker nemt fast i SHIFT skinnen
  • Med en farvegengivelsesindeks på 90 (RA90) får du en fantastisk farvegengivelse, der sikrer, at dine omgivelser ser naturlige og levende ud
  • Den retningsbestemte lysstråle på 24 grader giver fokuseret belysning på specifikke områder, hvilket gør det ideelt til både hjemmet og professionelle anvendelser
  • Det minimalistiske og nordiske design gør dette skinnespot til en elegant tilføjelse til ethvert rum, der ønsker en moderne og stilfuld belysning.

Læs mere..

DKK 246,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Den sorte Spectrum SHIFT skinnespot er en kraftfuld og effektiv belysningsløsning med en effekt på 10W. Med sit elegante design og fokuserede lys på 24 grader, er denne skinnespot ideel til applikationer, hvor et kontrolleret lys er nødvendigt.

Dette produkt kræver en 48V forsyning for at fungere optimalt. Med en lysstyrke på 950 lumens kan denne skinnespot belyse rummet på en effektiv måde, mens det fokuserede lysområde på 24 grader sikrer en præcis og målrettet belysning.

Med en enestående lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 90-95 er dette produkt i stand til at fremvise alle farver på en levende og naturlig måde. Uanset om det er i private eller erhvervsmæssige omgivelser, vil dette produkt være egnet selv i de mest krævende situationer.

Denne skinnespot anvender LED-lys af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Med dimensionerne 178 x Ø44 mm har denne skinnespot et kompakt og diskret design, der nemt kan integreres i forskellige indendørs rum.

Det skal bemærkes, at denne skinnespot er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den anvendes i tørre indendørs områder.

Denne skinnespot leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det let at installere og bruge produktet på en praktisk måde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 950 lumens
Spredning 24 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 178 mm.
Diameter 44 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 48V