Spectrum SHIFT skinnespot 10W
Hvid, RA90, 24 grader

12425-0

New product

Spectrum SHIFT skinnespot 10W - Hvid, RA90, 24 grader Udvid

Spectrum SHIFT skinnespot 10W, et minimalistisk og nordisk designet LED spot, der giver retningsbestemt og koncentreret belysning.

  • LED spottet er nemt at flytte rundt på, og det klikker nemt fast i SHIFT skinnen
  • Med en farvegengivelsesindeks på 90 (RA90) får du en fantastisk farvegengivelse, der sikrer, at dine omgivelser ser naturlige og levende ud
  • Den retningsbestemte lysstråle på 24 grader giver fokuseret belysning på specifikke områder, hvilket gør det ideelt til både hjemmet og professionelle anvendelser
  • Det minimalistiske og nordiske design gør dette skinnespot til en elegant tilføjelse til ethvert rum, der ønsker en moderne og stilfuld belysning.

Læs mere..

DKK 266,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT skinnespot er en kraftfuld og alsidig belysning til forskellige behov. Dette 10W skinnespot kobles til en 48V strømforsyning for at give en pålidelig og effektiv lyskilde. Med en lysstyrke på 950 lumens og en fokuseret lysstråle på 24 grader, kan du få en præcis og kontrolleret belysning, der passer til dine behov.

Det unikke ved Spectrum SHIFT skinnespot er dets ekstra høje lyskvalitet, målt ved RA-værdien. Med en RA-værdi på 90-95 kan du forvente et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og livlig måde. Dette gør det ideelt til selv de mest krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende.

Denne skinnespot har en lang levetid takket være brugen af høj kvalitet LED. Med en forventet levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrke kan du være sikker på at have en pålidelig belysningsløsning i lang tid. Dette understøttes yderligere af en pålidelig driver og effektiv køling, der bidrager til produktets langvarige ydeevne.

Spectrum SHIFT skinnespot har dimensioner på 178 x Ø44 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige installationer og rum. Det har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør det mest velegnet til indendørs brug, hvor det kan give en fremragende belysning med sin integrerede lyskilde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 950 lumens
Spredning 24 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 178 mm.
Diameter 44 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 48V