Spectrum SHIFT skinnespot 6W
Sort, RA90, 24 grader

12424-0

New product

Spectrum SHIFT skinnespot 6W - Sort, RA90, 24 grader Udvid

Spectrum SHIFT skinnespot 6W, et minimalistisk og nordisk designet LED spot, der giver retningsbestemt og koncentreret belysning.

 • LED spottet er nemt at flytte rundt på, og det klikker nemt fast i SHIFT skinnen
 • Med en farvegengivelsesindeks på 90 (RA90) får du en fantastisk farvegengivelse, der sikrer, at dine omgivelser ser naturlige og levende ud
 • Den retningsbestemte lysstråle på 24 grader giver fokuseret belysning på specifikke områder, hvilket gør det ideelt til både hjemmet og professionelle anvendelser
 • Det minimalistiske og nordiske design gør dette skinnespot til en elegant tilføjelse til ethvert rum, der ønsker en moderne og stilfuld belysning.

Læs mere..

DKK 217,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette er Spectrum SHIFT skinnespot, en kraftfuld og alsidig lampe, der kan tilføje et kontrolleret og levende lys til ethvert rum. Med sin hvide farve og kraftige effekt på 6W kan denne skinnespot lyse rummet op på en energieffektiv og stilfuld måde.

Vigtige data

 • Effekt: 6W
 • Tilslutning: 48V forsyning
 • Lysstyrke: 550 lumens
 • Lysvinkel: 24 grader
 • RA-værdi: 90-95
 • Dimensioner: 35 x 178 x 140 mm
 • IP-rating: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Beskrivelse

Dette Spectrum SHIFT skinnespot er perfekt til dig, der ønsker et kontrolleret og livligt lys i dit hjem eller på din arbejdsplads. Med en lysstyrke på 550 lumens og en fokuseret lysvinkel på 24 grader, kan du være sikker på, at lyset bliver præcist og rettet mod det ønskede område.

Det, der virkelig skiller sig ud ved dette produkt, er dets ekstraordinære lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95 kan du være sikker på, at alle farver vil fremstå levende og naturlige. Ligegyldigt om du bruger lampen til at belyse et kunstværk eller et mødelokale, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig selv i de mest krævende situationer.

Med LED af den højeste kvalitet kan du også forvente en lang levetid for dette skinnespot. Det er designet til at holde op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling sørger for en stabil og pålidelig drift i mange år.

Med dimensionerne 35 x 178 x 140 mm er dette skinnespot kompakt og nemt at montere. Det har en IP20-rating, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det bedst egnet til indendørs brug, hvor det kan give et imponerende og stilfuldt lys.

Dette skinnespot kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra pærer eller lyskilder. Det er en fuldt funktionel lampe, der er klar til brug, så snart den er tilsluttet til en 48V forsyning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 555 lumens
Spredning 24 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 178 mm.
Diameter 35 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 48V