Spectrum SHIFT lysskinne 8W
Sort, RA90, 30 cm

12406-0

New product

Spectrum SHIFT lysskinne 8W - Sort, RA90, 30 cm Udvid

Spectrum SHIFT lysskinne 8W er det perfekte valg til at skabe god grundbelysning i ethvert rum. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sidder oppe i SHIFT skinnen.

  • RA90 kvalitetssikrer en høj farvegengivelse og gør farverne mere levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og ensartet spredning af lyset
  • Den nemme klik-funktion gør det både nemt at fastgøre og flytte lysskinnen efter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 8W får du ikke kun et stilfuldt design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning til ethvert rum.

Læs mere..

DKK 182,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Effektiv og stilfuld belysning med Spectrum SHIFT lysskinne

Denne Spectrum SHIFT lysskinne er en perfekt løsning til dig, der ønsker at opgradere din belysning derhjemme eller på kontoret. Med en effekt på 8W er denne lysskinne både energibesparende og miljøvenlig. Lysskinnen tilsluttes nemt til en 48V strømforsyning.

Lysstyrken på hele 980 lumens sikrer et klart og tydeligt lys, der spredes i en bred vinkel på 100 grader. Dette garanterer en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke områder i rummet. Med en høj RA værdi på 90-95 får du ekstraordinær lyskvalitet, der viser farverne levende og naturligt. Dette er perfekt til både almindelig belysning og mere krævende situationer.

Denne lysskinne er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket garanterer en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Du kan derfor nyde godt af det flotte og sprudlende lys i lang tid fremover. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer desuden, at produktet har en lang levetid og fungerer problemfrit i mange år.

Med dimensionerne 23 x 304 x 42 mm er denne lysskinne kompakt og nem at montere. Du kan vælge at installere den på væggen, loftet eller på andre flader efter behov. Bemærk dog, at denne lysskinne kun er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende lysskinnen i indendørs rum eller andre tørre omgivelser.

Spectrum SHIFT lysskinnen kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at installere og bruge produktet.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 980 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 304 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 48V