Spectrum SHIFT Grid 12W
Sort, RA90, 20 cm, UGR19

12412-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 12W - Sort, RA90, 20 cm, UGR19 Udvid

Spectrum SHIFT Grid 12W er den perfekte løsning, når du skal have en effektiv og stilfuld belysning i dit hjem eller kontor. Med sit nordiske design passer den perfekt ind i enhver indretning.

  • Med sin grid belysning og en strålevinkel på 35 grader giver den en præcis og fokuseret belysning.
  • Den kan let monteres i SHIFT systemet og klikkes nemt fast i skinnen, hvilket gør det nemt at justere belysningen efter behov.
  • Med en høj farvegengivelseskvalitet (RA90) sikrer den, at farverne fremstår naturlige og levende.
  • Den har en lav blænding (UGR19), hvilket betyder, at den ikke generer øjnene og skaber en behagelig arbejds- eller opholdsmiljø.
  • Med sin lette og fleksible konstruktion er den nem at flytte og kan bruges i forskellige rum eller områder efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 12W får du en belysning, der kombinerer funktionalitet, æstetik og brugervenlighed på bedste vis.


Læs mere..

DKK 253,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Data om produktet

Effekt: 12W

Tilsluttes til: 48V forsyning

Lysstyrke: 1200 lumens

Lysvinkel: 35 grader

Lyskvalitet: RA90

Hvis du søger efter en lysskinne med optimal effektivitet og enestående lyskvalitet, så er Spectrum SHIFT lysskinne det perfekte valg for dig. Med en effekt på 12W er denne lysskinne i stand til at producere en stærk belysning, der opfylder selv de mest krævende behov.

Denne lysskinne tilsluttes nemt til en 48V forsyning, hvilket gør det ideelt til professionelle lysinstallationer. Med en lysstyrke på 1200 lumens kan du være sikker på at få en stærk og klar belysning, der oplyser selv de største områder.

Det mest imponerende ved Spectrum SHIFT lysskinne er dens fokuserede lysvinkel på 35 grader. Dette sikrer, at lyset bliver kontrolleret og præcist, hvilket gør det nemt at skabe den ønskede belysningsatmosfære. Uanset om du bruger lysskinnen til at belyse et udstillingsrum eller et hjemmekontor, kan du være sikker på at opnå den ønskede belysningseffekt.

En vigtig faktor, der skaber den imponerende lyskvalitet, er en høj RA-værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset er naturligt og levende, og at alle farver vises flot og sprudlende. Uanset om du ønsker at fremhæve et maleri eller kigge nærmere på en vare i et butiksvindue, kan du være sikker på, at Spectrum SHIFT lysskinne giver dig den optimale visningsoplevelse.

For at sikre lang og pålidelig drift har denne lysskinne en forventet levetid på op til 50.000 timer. Det er takket være brugen af LED af den højeste kvalitet og en professionel og pålidelig driver. Derudover er lysskinnen også designet med god køling for at sikre, at den holder længe.

Spectrum SHIFT lysskinne har dimensioner på 23 x 204 x 42 mm, hvilket gør den nem at montere og integrere i enhver belysningsløsning. Bemærk dog, at denne lysskinne kun er IP20-certificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Med en integreret lyskilde er denne lysskinne let at installere og bruge direkte ud af æsken. Du behøver ikke at bekymre dig om at købe ekstra lyskilder eller armaturer - alt hvad du behøver er inkluderet i dette produkt.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 35 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
UGR 19
Dimensioner
Højde 204 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 48V