Spectrum SHIFT lysskinne 8W
Hvid, RA90, 30 cm

12403-0

New product

Spectrum SHIFT lysskinne 8W - Hvid, RA90, 30 cm Udvid

Spectrum SHIFT lysskinne 8W er det perfekte valg til at skabe god grundbelysning i ethvert rum. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sidder oppe i SHIFT skinnen.

  • RA90 kvalitetssikrer en høj farvegengivelse og gør farverne mere levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og ensartet spredning af lyset
  • Den nemme klik-funktion gør det både nemt at fastgøre og flytte lysskinnen efter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 8W får du ikke kun et stilfuldt design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning til ethvert rum.

Læs mere..

DKK 208,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktinformation:

Den Spectrum SHIFT lysskinne i hvid er et 8 watt produkt med en høj effektivitet. Den tilsluttes nemt til en 48 volts forsyning, hvilket sikrer pålidelighed og stabilitet i brugen.

Data om produktet:

Med en lysstyrke på 980 lumens og en bred spredning på 100 grader, er denne lysskinne i stand til at levere et jævnt og ensartet lys over et større område. Dette sikrer en optimal belysning uden mørke pletter eller ujævnheder.

Ekstra høj lyskvalitet: Denne lysskinne har en høj lyskvalitet med en RA-værdi (farvegengivelsesindeks) på 90-95. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farver med levende og naturligt lys. Uanset om det drejer sig om professionelle situationer eller krævende belysningsbehov, opfylder denne lysskinne kravene.

Længere driftstid:

Ved brug af LED af højeste kvalitet kan denne lysskinne have en driftstid på op til 50.000 timer. Dette sikrer en langvarig og pålidelig belysning med minimalt fald i lysstyrke over tid. Den medfølgende professionelle og driftssikre driver og god køling bidrager også til den lange levetid af hele produktet.

Dimensioner:

Lysskinnes dimensioner er 23 x 304 x 42 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere i forskellige omgivelser.

Vandbestandighed:

Det er vigtigt at bemærke, at denne lysskinne har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den skal derfor bruges indendørs eller i steder uden direkte eksponering for fugt.

Medfølgende komponenter:

Denne lysskinne leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge uden behov for ekstra komponenter.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 980 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 304 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 48V