Antidark Designline Tube Kit, 1m skinne + 3 Tube Spots, sort

ANTIDARK ANTIDARK

9257-0

New product

Antidark Designline Tube Kit, 1m skinne + 3 Tube Spots, sort Udvid

Sæt med en 1 meter lang skinne og 3 GU10 spots (pærer medfølger ikke).


Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Tilsluttes til 230V forsyning
Effekt & spænding
Spænding 230V


Antidark - Dansk design

ANTIDARK er en dansk virksomhed fra middelfart. Deres design eventyr har bragt antidark  produkterne langt ud over de danske grænser.

ANTIDARKS kollektioner er karakteristiske, minimalistiske og tidsløse. De brænder for at skabe belysning, der giver den helt rette stemning og det perfekte lys. De udvikler produkter, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed.

Den rette stemning
Design er ikke blot godt design. Lys og lamper handler om mere end flot og æstetisk look. Lys design handler i høj grad om at forme rummet, hvad enten det er ude eller inde.
Således at det bliver smukt, behageligt, beroligende og afslappende at være i og samtidig fremhæver de øvrige elementer i rummet.

Med lyset kan du selv bestemme, hvad der er vigtigt at få fremhævet – farven på væggen, stolen i rummet eller tøjet i butikken.

Kvalitet i fokus
Uanset om det gælder selve designet eller materiale valget, så er kvaliteten i fokus under udviklingen af  produkterne.

Antidark går ikke på kompromis og tester grundigt inden produktet sættes i produktion og når ud på markedet. Derfor kan du være sikker på at modtage et kvalitets produkt, som er gennemarbejdet. 

Design team

ANTIDARK har ikke kun én designer, men et helt design-team, hvor alle i gruppen har hver deres kompetencer. Første prioriteten er at lytte til kunderne. Deres tilfredshed, feedback og ikke mindst drømme er med til hele tiden at udvikle og forbedrer. Designteam består af mennesker, der laver lamper til mennesker.

Mange hænder
Antidark produkterne er tidsløs minimalisitsk design.

Der ligger mange tanker bag en hver detalje, med hensyn til både look og funktionalitet. Produkterne er derfor igennem mange hænder før det lander hos slutkunden – lige fra de små skitse tegninger, til finpudsning af materialer. Menneskehænder har finjusteret hver enkelt detalje i hvert enkelt produkt.

Antidark skaber produkter med lang levetid og den rette æstetik, som skaber ro, afslapning og atmosfære i rummet.