Spectrum SHIFT lysskinne 22W
Hvid, RA90, 90 cm

12410-0

New product

Spectrum SHIFT lysskinne 22W - Hvid, RA90, 90 cm Udvid

Spectrum SHIFT lysskinne 22W er det perfekte valg til at skabe god grundbelysning i ethvert rum. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sidder oppe i SHIFT skinnen.

  • RA90 kvalitetssikrer en høj farvegengivelse og gør farverne mere levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og ensartet spredning af lyset
  • Den nemme klik-funktion gør det både nemt at fastgøre og flytte lysskinnen efter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 22W får du ikke kun et stilfuldt design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning til ethvert rum.

Læs mere..

DKK 442,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT lysskinne 22W er et kraftfuldt og stilfuldt belysningsprodukt, der vil give en jævn og behagelig belysning i ethvert rum. Denne lysskinne er designet til at tilsluttes til en 48V strømforsyning og har en effekt på 22W.

Denne lysskinne er udstyret med en lysstyrke på imponerende 2300 lumens, hvilket sikrer en klar og lysende belysning i hele rummet. Med en spredningsvinkel på 100 grader kan lyset nå ud til alle hjørner og sikrer en jævn fordeling af lyset.

En af de mest tiltalende egenskaber ved Spectrum SHIFT lysskinne er dens ekstra høje lyskvalitet. Med en imponerende RA-værdi på 90-95 vil dette lysarmatur fremhæve alle farver på en smuk og naturlig måde. Uanset om du bruger det til professionelle eller private formål, vil dette produkt opfylde selv de mest krævende behov.

Forvent en lang og sikker driftstid med Spectrum SHIFT lysskinne takket være brugen af højeste kvalitets LED. Denne lysskinne har en forventet levetid på op til 50.000 timer, samtidig med minimalt fald i lysstyrke over tid. Produktet er også udstyret med en driftssikker driver og en effektiv køling, hvilket resulterer i en lang levetid for hele lysskinne.

Med dimensionerne på 23 x 902 x 42 mm er denne lysskinne kompakt og kan nemt monteres på vægge eller lofter. Vær dog opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, da den har en IP20-klassificering. Dette produkt leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe og installere en separat lyskilde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2300 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 902 mm.
Bredde 23 mm.
Dybde 42 mm.
Materiale Al+PC
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 48V