V-Tac 2W LED trappebelysning
Til påbygning, IP65 udendørs, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W LED trappebelysning - Til påbygning, IP65 udendørs, 230V v-tac Udvid

V-Tac 2W trappebelysning.

Nem at montere.

Er beregnet til at blive placeret på væggen ved trappen, og giver et flot indirekte lys på trinnene.

Kan bruges udendørs.

Giver et flot og blødt lys.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 132,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 2W LED trappebelysning, Til påbygning, IP65 udendørs, 230V

Denne V-Tac 2W LED trappebelysning er et ideelt valg til udendørs brug på grund af dens IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle vandstænk og regn. Med dens robuste design kan du være sikker på, at den vil modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Denne belysning kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en effekt på 2W er denne trappebelysning energieffektiv og vil bidrage til at reducere dit energiforbrug. Den har en lysstyrke på 60 lumens og en spredning af 55 grader, hvilket sikrer en god belysning af trapperne. Lyskvaliteten er også i top, med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Du kan være sikker på, at dette lys vil opfylde langt de flestes behov.

Denne trappebelysning kommer i en varm hvid (3000K) kulør, hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde i dit hjem eller udendørsområde.

Med dimensionerne 27 x 150 mm er denne belysning kompakt og vil ikke optage for meget plads. Den kommer også med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nemmere og mere bekvem.

Denne V-Tac 2W LED trappebelysning er det perfekte valg, hvis du leder efter en effektiv og pålidelig belysning til dine trapper. Med dens IP65 klassificering og høje lyskvalitet vil den modstå selv de hårdeste vejrforhold og sikre et flot og ægte lys i dit hjem eller udendørsområde.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 60 lumens
Spredning 55 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 150 mm.
Bredde 27 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-240V, 50/60HZ
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.