Restsalg: V-Tac 20W LED væglampe
Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 20W LED væglampe - Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde Udvid

Kommer med 5 års begrænset garanti. V-Tac 20W LED væglampe er et højtydende LED produkt, der giver et stærkt lys med høj lysstyrke på 1000 lumen.

Det har en høj spredning på 110 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset og en høj RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys og flot og ægte farvegengivelse.

Produktet er lavet med en professionel og driftssikker driver og god køling for at opnå en lang levetid med en forventet driftstid på 30.000 timer.

Der er to kulørsvarianter, vælg imellem Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, mens neutral hvid giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø.

Den har også en IP65 klasse, der gør den velegnet til udendørs brug og tåler vandstænk og regn.

Den kommer med 5 års begrænset garanti og har dimensionerne 319 x 170 x 114 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 225,55

inkl. moms

DKK 347,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Produktet er en V-Tac 20W LED væglampe, som er ideel til udendørs brug. Den er designet i en smuk grå farve, og har en beskyttelsesklasse IP65, hvilket betyder, at den er tåler vandstænk og regn. Væglampen er nem at installere og tilsluttes direkte til en almindelig 230V strømforsyning.

Lampen har en effekt på 20W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Det er en LED-lampe, hvilket betyder, at den har en lang levetid på op til 30.000 timer. Dette skyldes brugen af LED-teknologi af høj kvalitet samt en driftssikker driver og god køling.

Med en lysstyrke på 1000 lumens og en spredning på 110 grader sikres der en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lampen lyser bredt og dækker et større område. Lyskilden har en høj kvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette betyder, at farverne vises flot og ægte, og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, og er velegnet til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning af objekter.

Væglampen har følgende dimensioner: 319 x 170 x 114 mm, hvilket gør den passende til de fleste vægge. Den leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere lampen og sikrer en ensartet lysspredning. Lyskilden har minimalt fald i lysstyrke over tid, hvilket sikrer lang og sikker drift.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1000 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 170 mm.
Bredde 319 mm.
Dybde 114 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spændingsinterval AC: 100-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.