Restsalg: Spectrum 8W LED hvid væglampe
Rund, IP54, 230V, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

New product

Nedsat pris! Restsalg: Spectrum 8W LED hvid væglampe - Rund, IP54, 230V, inkl. lyskilde Spectrum Udvid
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 23,40

inkl. moms

DKK 52,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 8W.

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke: 850 lumens.

Spredning: 120 grader.

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85.

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K).

Produktbeskrivelse:

Spectrum 8W LED hvid væglampe er en rund væglampe med en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Den lave effekt på 8W gør den energieffektiv og miljøvenlig.

Lampen tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket sikrer en simpel installation. Med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 120 grader sørger lampen for en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber et behageligt og funktionelt lysmiljø.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lampen viser alle farver på en flot og naturlig måde. Dette betyder, at belyste emner vil fremstå i deres naturlige farve uden at blive påvirket af blå eller gule toner i lyset.

Lampen er tilgængelig i neutral hvid (4000K), hvilket giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Denne kulør sikrer, at belyste områder ser naturlige og ægte ud, hvilket er ideelt til kontorer, butikker eller andre arbejdssteder, hvor præcision og korrekt farvegengivelse er vigtigt.

Med dimensionerne 48 x Ø140 mm passer lampen nemt ind i forskellige rum og miljøer. Med den integrerede lyskilde er det nemt og bekvemt at installere og bruge lampen uden behov for yderligere køb eller kompatibilitetsproblemer.

Spectrum 8W LED hvid væglampe er den ideelle belysning til enhver indendørs applikation, der kræver et kraftfuldt, effektivt og naturligt lys. Denne lampe vil opfylde langt de flestes behov og skabe et behageligt arbejds- eller opholdsmiljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 850 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Dybde 48 mm.
Diameter 140 mm.
Materiale PC plastik
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.